IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank of SNS Bank

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We accepteren onder andere de bekende merken Mastercard, Visa, Maestro en Visa Electron. Voor het accepteren van betalingen met creditcards  worden bij ons kosten in rekening gebracht. Een deel van die kosten, namelijk 2,8% van het order bedrag berekenen wij door naar de klant. U ziet dit bedrag tijdens het afronden van uw bestelproces apart vermeld staan (betaalkosten).  Het maximum bedrag dat per creditcard voldaan kan worden is € 1.000,-

Bancontact / Mister Cash

Speciaal voor onze klanten uit België bieden we dit veelgebruikte betaalsysteem aan. De betaalkosten van 1,8% van het orderbedrag berekenen wij door aan de klant.

VOORAF OVERMAKEN

Nadat u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u per email een bevestiging. U dient het totaal bedrag o.v.v. het ordernummer en de datum binnen 5 dagen over te maken op rekeningnummer 43.05.61.474 t.n.v. Plantenbak.com te Roelofarendsveen.

IBAN: NL63ABNA0430561474
BIC: ABNANL2A

Als wij binnen vijf dagen geen betaling van u hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat u afziet van uw bestelling en wordt deze automatisch geannuleerd. U ontvangt hiervan een bevestiging per email.

REMBOURS

Onder rembours bestellen is niet bij alle producten mogelijk aangezien een deel van de producten direct vanaf de importeur wordt geleverd. Mocht deze betaalwijze wel door u zijn gekozen maar niet mogelijk zijn dan ontvangt u hiervan bericht. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u van ons een orderbevestiging en ordernummer per e-mail. Indien voorradig zullen wij de bestelling binnen 5 werkdagen versturen. Wanneer een artikel niet voorradig is, wordt dit samen met de te verwachten levertijd vermeld in de orderbevestiging. U betaalt het bedrag van uw bestelling (vermeerderd met de rembourskosten van € 12,95) contant aan de koerier bij aflevering van uw bestelling.

© 2007 - 2018 www.plantenbak.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel